CoffeeBottle

CoffeeBottle

Portfolio

7

Jarig bestaan van CoffeeBottle

5.1

0.01

Gemiddelde kosten per view
Gemiddeld rendement op investering

79

99%

Klanten
Blije klanten

Wie?

CoffeeBottle is een social media bureau. Wij maken deel uit van de DVK Communicatie groep. In deze groep zit een team van Experts met Ontwerpers, Adverteerders, Marketeers en Foto/Videografen.

Wij zijn een One Stop Shop waarbij je niet hoeft samen te werken met meerdere bureaus en/of freelancers om überhaupt 1 social media advertentie online te krijgen.

EVO Cells

B2B Leads
Een Belgische zonnepanelen fabrikant waar we B2B advertenties voor creëren. Het resultaat: elke maand 30 gekwalificeerde business leads en meerdere bezoeken aan de fabriek in Wallonië.

Webhelden

Linkedin Campagne
Het netwerk in e-commerce. Meer dan 300 leiders van de grootste brands in e-commerce hebben zich aangesloten bij dit onafhankelijke netwerk. Wij creëerden een Linkedin campagne met Social Content. Het resultaat: meer dan 11.000 organische views, 30.000 betaalde views en 200.000 impressions in de zakelijke e-commerce doelgroep

Onnedi

YouTube Campagne
Onnedi is een van de grootste Nederlandse YouTubers. Voor deze campagne hebben we een rebranding gedaan van haar YouTube kanaal om zo professioneler over te komen naar bedrijven en haar publiek. Onnedi heeft 850.000 abonnees en miljoenen maandelijkse viewers.

Never Again Is Now

YouTube Campagne
Deze non profit documentaire zet zich in voor de opkomst van Anti-Semitisme. Wij hielpen bij het inzetten van de film en het promoten om er voor te zorgen dat de juiste doelgroep de film te zien kreeg. Het resultaat: 60.000 views op een film van 1,5 uur.

Kaaphoorn

Instagram Campagne
Een van de grootste restaurants in Grondingen. Wij schreven een strategie en maakten Instagram Reels om organisch te groeien. Het resultaat: in een week tijd meer dan 10.000 unieke views van mensen die graag naar een Restaurant gaan en in Groningen wonen.

Fellini

Event campagne
Een van de grootste clubs en restaurant in Enschede. Wij schreven een strategie en maakten meerdere social media advertenties om de Ticket sales te boosten. Het resultaat: 4 uitverkochte evenementen.

ECR

B2B Leads
ECR is het grootste onafhankelijk financieel onderzoek bedrijf in Europa. Om Amerikaanse klanten aan te trekken helpt CoffeeBottle met Social Media advertenties om gekwalificeerde leads aan te leveren. Het resultaat: meer dan 50+ leads per maand binnen de juiste doelgroep.